Οι οδηγοί της πόλης πρέπει να σκεφτούν δύο φορές πριν αγοράσουν SUV

Οι οδηγοί σε πολυσύχναστες πόλεις πρέπει να λάβουν υπόψη τους πριν αγοράσουν ένα τεράστιο SUV, λέει η κορυφή μιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο Steve Gooding, από το Ίδρυμα RAC, δήλωσε: «Πρέπει όλοι να επιλέξουμε το κατάλληλο όχημα για το κατάλληλο ταξίδι για να κόψουμε τις διαστάσεις του αποτυπώματος άνθρακα.

“Είναι μια πιστή ερώτηση εάν οι προαστιακοί οδηγοί χρειάζονται ένα αυτοκίνητο ικανό να οργώνει πάνω από ποτάμια, σε χωράφια και σε απότομους λόφους για να σκάσει στα καταστήματα.”

Τα σχόλιά του έρχονται καθώς η έρευνα επιβεβαιώνει ότι τα περισσότερα SUV αγοράζονται από αστικούς οδηγούς.

Δείχνει ότι τα τεράστια SUV – συχνά αναφέρονται ως ελκυστήρες Chelsea – είναι πράγματι τα πιο διαδεδομένα σε μέρη όπως η Chelsea.

Συνήθως καθορίζονται από το ακραίο μέγεθος και τα χαρακτηριστικά εκτός δρόμου, όπως η απόσταση από την κατάσταση και η τετρακίνηση.

Αντιμετωπίζουν συχνά καταγγελίες από άλλους χρήστες του δρόμου για το όγκο τους και τη ρύπανση τους – ειδικά κατά τη διάρκεια της πανεπιστημίου.

Η έκθεση από το think-tank New Weather Institute ανέφερε: “Οι αριθμοί αυξάνουν τις υποψίες ότι αυτά τα οχήματα φαινομενικά σχεδιασμένα για off-road διατίθενται στην αγορά με επιτυχία σε αστικούς χρήστες, όπου το μεγάλο τους μέγεθος και τα καλύτερα επίπεδα ρύπανσης είναι ένα χειρότερο πρόβλημα. “

Η έκθεση αναφέρει:

  • Τα 3/4 όλων των SUV που πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι εγγεγραμμένα σε άτομα που ζουν σε πόλεις
  • Τα μεγαλύτερα SUV είναι τα πιο δημοφιλή σε τρεις δήμους του Λονδίνου – Kensington και Chelsea, Hammersmith & Fulham και Westminster
  • Ένα στα τρία νέα ιδιωτικά αυτοκίνητα που αγοράζονται σε αυτές τις περιοχές μπορεί να είναι ένα μεγάλο SUV. Αυτοί οι δήμοι είναι επίσης κορυφαίοι πρωταθλητές για τη δημοτικότητα των περισσότερων ρυπογόνων αυτοκινήτων από τον όγκο πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία είναι SUV
  • Το σημαντικότερο πιθανό SUV που θα ανήκει σε έναν οδηγό πόλης είναι το Lexus NX300

Η έκθεση αναφέρει ότι περιοχές, όπου κυριαρχούν επίσης οι ιδιοκτήτες SUV, είναι τα μέρη όπου ο δρόμος είναι πιο σπάνιος και όπου το καλύτερο ποσοστό αυτοκινήτων είναι σταθμευμένα στο δρόμο. Λέει ότι πολλά μεγάλα SUV είναι πολύ μεγάλα για έναν τυπικό χώρο στάθμευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *